ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΤΥΠΟΠΟΙΗΣΗΣ Α.Ε.

___________________________________________________________MEΛΟΣ ΤΩΝ

                                                                                                                                                        ISO-IEC-CEN-CENELEC-ETSI-IQNET

 

 

 

                                                                                                                  2008-11-24                                                                                                                                       

                                                                                                               Νο.26 – 08

 

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

 

 

Ο Ελληνικός Οργανισμός Τυποποίησης (ΕΛΟΤ), η Ομοσπονδία Εκπαιδευτικών Φροντιστών Ελλάδος (ΟΕΦΕ), το Επαγγελματικό Σωματείο Ιδιοκτητών Φροντιστηρίων Μέσης Εκπαίδευσης Αττικής (ΕΣΙΦΜΕΑ) και ο Σύνδεσμος Φροντιστών Βορείου Ελλάδος (ΣΦΒΕ), διοργανώνουν εκδηλώσεις σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη, στις 30 Νοεμβρίου και 7 Δεκεμβρίου αντίστοιχα, με θέμα:

 

« Φροντιστηριακή Εκπαίδευση και Ποιότητα»

 

 

Η εκδήλωση της Αθήνας πραγματοποιείται στο ξενοδοχείο Divani Palace Acropolis, Παρθενώνος 19-25 (Στάση ΜΕΤΡΟ Ακρόπολις ή Συγγρού-Φιχ), την Κυριακή 30 Νοεμβρίου στις 10: 30 πμ.

 

 

Η εκδήλωση της Θεσσαλονίκης, η οποία τίθεται υπό την αιγίδα του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Θεσσαλονίκης, πραγματοποιείται στο ξενοδοχείο Porto Palace, 26ης Οκτωβρίου 65, την Κυριακή 7 Δεκεμβρίου στις 10: 30 π.μ.

 

Στο πλαίσιο των εκδηλώσεων:

1.      Ο κ. Μιχάλης Αμοιραδάκης, Πρόεδρος της ΟΕΦΕ, θα παρουσιάσει τα κριτήρια αξιολόγησης της ποιότητας υπηρεσιών φροντιστηρίων μέσης εκπαίδευσης, όπως αυτά τίθενται από την Τεχνική Προδιαγραφή ΕΛΟΤ 1433:2008.

2.      Ο κ. Ευθύμιος Γαλανός, Διευθύνων Σύμβουλος του ΕΛΟΤ, θα παρουσιάσει τη διαδικασία με την οποία ένα φροντιστήριο μέσης εκπαίδευσης θα μπορέσει να πιστοποιήσει την εφαρμογή του συγκεκριμένου συστήματος διαχείρισης και να αποκτήσει το σχετικό σήμα ποιότητας.

 

Τις παρουσιάσεις θα ακολουθήσει ανοιχτή συζήτηση, στη διάρκεια της οποίας οι παρευρισκόμενοι εκπαιδευτικοί φροντιστές, θα έχουν τη δυνατότητα να υποβάλλουν στους δύο εισηγητές διευκρινιστικές ερωτήσεις.